HAJDUK - DINAMO Ivajlo Petev: Imam veliki respekt prema svima, tako i prema Hajduku

Petak, 16. prosinca 2016. 16:51 Napisao/la  SC

Očekujem pravi derbi, nevjerojatno atmosferu, ali i da naša momčad izgleda bolje od Hajduka, kaže trener Dinama


Dinamo nema izbora u utakmici protiv Hajduka u subotu (15) na Poljudu, modra momčad mora pobijediti da bi održala šest bodova zaostatka za Rijekom tijekom zimske stanke.  

- Očekujem pravi derbi, nevjerojatno atmosferu, ali i da naša momčad izgleda bolje od Hajduka. Želimo odigrati dobru utakmicu i osvojiti tri boda. Ništa drugo nam ne igra, pokušat ćemo sve da osvojimo sva tri boda. Vjerujem da će svi igrači biti spremni, dečki su u dobrom raspoloženju, samo to još moramo pokazati na Poljudu. Imam veliki respekt prema svima, tako i prema Hajduku. No, bitni smo mi, moramo razmišljati samo o sebi. Hajduk je Hajduk, uvijek će biti ozbiljna momčad. Samo se nadam da ćemo imati više sreće nego što smo imali u prvoj utakmici u Maksimiru, kaže trener Dinama Ivajlo Petev.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.