Gordon Schildenfeld: Šest bodova prednosti Rijeke bolje izgledaju na papiru nego u stvarnosti

Petak, 30. prosinca 2016. 09:38 Napisao/la  SC

Teško smo proživljavali promjene nakon odlaska trenera Zorana Mamića, javila se nesigurnost kod igrača pa i cijele momčad, kaže stoper Dinama


Gordon Schildenfeld spada među najstarije igrače Dinama, 31-godišnji stoper ovako predviđa razvoj situacije u nastavku sezone  

- Moram istaknuti da je Rijeka doista igrala odlično i znala je iskoristiti sve naše probleme. Međutim, ništa još nije gotovo, tih šest bodova zapravo mnogo bolje izgleda na papiru nego što je veliko u stvarnosti! To su samo dvije međusobne utakmice i ta je prednost svakako dohvatljiva, sve je otvoreno. Bit će napeto i neizvjesno, oni igraju dobro, mi se dižemo, oni će imati golem pritisak s naše strane, a mi takav pritisak nemamo i pred nama je neprijeporno zanimljivo proljeće, kaže Schildenfeld za Večernji list.

Uzroke najslabije sezone Dinama u zadnjih desetak godina Schildenfeld je pronašao na klupi:
 
- Teško smo proživljavali promjene nakon odlaska trenera Zorana Mamića, javila se nesigurnost kod igrača pa i cijele momčadi, vidjelo se još u kvalifikacijama za Ligu prvaka da ne izgledamo dobro. Teško smo se privikavali na nove ljude i nove zahtjeve, tek smo se pri kraju jeseni  u nekim utakmicama pokazali pravo lice. Stabilizirali smo se, počeli igrati bolje i tako moramo nastaviti na proljeće, zaključuje Schildenfeld.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.