Finale Kupa: Ivajlo Petev želi osvojiti prvi trofej na klupi Dinama

Ponedjeljak, 29. svibnja 2017. 09:21 Napisao/la  SC

Ohrabreni pobjedom protiv Rijeke u Maksimiru, nogometaši Dinama nestrpljivo čekaju finale Kupa u srijedu

Izgleda da Ivajlo Petev ostaje trener Dinama sljedeće sezone. Pobjeda (5:2) protiv Rijeke u zadnjem kolu potpuno je vratila povjerenje u bugarskog stručnjaka, koji u samoj završnici sezone živi najbolje dane u Maksimiru.

U zadnjih šest utakmica Dinamo je ostvario šest pobjeda, maknuo je igrače (Sammir, Ćorić...) koji su remetili mir u svlačionici, momčad u zadnjim utakmicama izgleda jako dobro.

Ne treba zanemariti činjenicu da je Petev na kraju sezone osvojio bod više (86) nego Zoran Mamić prošle sezone, da se revanširao Rijeci za težak poraz (2:5) u 9. kolu koji je doživio Zlatko Kranjčar...

Ohrabreni pobjedom u 36. kolu u Maksimiru nestrpljivo čekaju finale Kupa u srijedu, utakmicom dvije najbolje hrvatske momčadi završava sezona.

Rijeka želi dvostruku krunu, Dinamo jedanaest godina nije bio u poziciji da Kupom donekle spašava sezonu.

Najviše od svega navijače Dinama zanima može li Dinamo protiv Rijeke ponovo odigrati utakmicu na tragu zadnje u prvenstvu odigrane u Zagrebu.

Rijeka sigurno u srijedu u Varaždinu neće izgledati onako raspušteno, posebice u bloku ispred zadnje linije  kroz koju je Soudani prolazio kao na šetnici.

Finale Kupa pravi je test za Ivajla Peteva, koji u srijedu želi osvojiti prvi trofej na klupi Dinama.

Trener Dinama ima velikih problema s ozljedana igrača. Nakon utakmice protiv Rijeke otpao je  Moro, Sigali je upitan...

Koliko je Sigali važan igrač najbolje ilustrira Petevova izjava: Za mene je utakmica završila kada se Sigali ozlijedio! I jest s obzirom da je na mjestu stopera igrao Pivarić.

 Benković, Perić, Lešković, Livaković, Fiolić i Antolić nisu bili u kombinacijama za utakmicu protiv Rijeke, netko od njih možda bude spreman za finale Kupa.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.