Domagoj Antolić, kapetan Dinama: Veselimo se derbiju, već dugo nismo bili u ovakvom zaostatku

Subota, 01. listopada 2016. 14:26 Napisao/la  SC

dolazi Hajduk koji u zadnje vrijeme ima odlične rezlutate, mi smo u laganom padu, kaže Antolić


Ivajlo Petev debitira na klupi Dinama u utakmici protiv Hajduka:

- Zadovoljan sam punim angažmanom na treningu. Ne izgledamo dobro, ali ovo je derbi. Moramo odigrati jako pametno. To je utakmica s drugačijom psihologijom. Vjerujem da će Dinamo uzeti tri boda. Bit ću sretan da vidim pun stadion i da naši navijači podrže momčad. Trebamo ostaviti srce na terenu. Hajduk u dobrom nizu? Sve je to OK, ali uvijek me je zanimala naša momčad. Vratit ću Dinamo na pravi put, na autocestu, kaže Petev.

- Veselimo se  derbiju, spremni smo. Nema ništa ljepše nego pobjedom izbrisati gorak okus od zadnjih tjedan-dva, dići samopouzdanje u derbiju. Već dugo nismo bili u takvom zaostatku. Mislim da ćemo s novim trenerom podići razinu igre i vratiti se na pobjedničke staze, govori kapetan Domagoj Antolić.

U posljednjem derbiju  na Poljudu Dinamo je pobijedio 4:0:

- Onda je atmosfera bila puno bolja. Imali smo dobre rezultate, pobjeđivali smo i bili u jako dobroj formi. Sad dolazi Hajduk koji u zadnje vrijeme ima odlične rezlutate, mi smo u laganom padu, ali to sve pada u vodu kad derbi počne, smatra Antolić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.