Dinamo večeras protiv Ludogoreca završava europsku sezonu za brzi zaborav

Četvrtak, 12. prosinca 2013. 10:54 Napisao/la  SC

Dinamo niti je ušao u Ligu prvaka, niti će dočekati proljeće u Europa ligi. Nema Dinamo ni trenera budući da je Zoran Mamić privremeno rješenje

Dinamo večeras završava europsku sezonu koja neće ostati upamćena po dobrom. Naglašene europske ambicije, najava ulaska u skupinu Lige prvaka i potom alternativna najava zimovanja u Europa ligi, pretvorili su se u noćnu moru za dvojicu bivših trenera (Jurčić, Ivanković). Dinamo niti je ušao u Ligu prvaka, niti će dočekati proljeće u Europa ligi. Nema Dinamo ni trenera budući da je Zoran Mamić privremeni trener, koji optimistično najavljuje večerašnju (19) utakmicu protiv Ludogoreca na maksimirskom stadionu.

- Došli smo do kraja za nas neugodne europske sezone koju, ipak, želimo završiti na najbolji mogući način, a to je pobjedom. Momčad je sada u dobroj formi, vjerujemo u svoju snagu i želimo pobjedu. Ludogorec je svojim ovogodišnjim igrama pokazao koliko su kvalitetna momčad te su nas ugodno iznenadili, jer su njihovi rezultati fantastični. Prije početka sam mislio da je PSV najbolja momčad, ali Ludogorec je odigrao sjajno. Sve to skupa nije dovoljno dobar razloga da ih ne pobjedimo, kaže  Mamić.

Što se tiče momčadi, Mamić nema razloga štedjeti igrače na kraju polusezone:

- Znate da već dulje vrijeme nema Pivarića, Husejinovića i Antolića, a nakon posljednje utakmice u konkurenciji nije niti Addy. Neće biti nikakvih kalkulacija, igrat će u ovom trenutku najbolja moguća momčad, kaže Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.