Dinamo u utorak igra protiv Šerifa, Jurčić najavio vratara Sandomierskog

Ponedjeljak, 29. srpnja 2013. 21:18 Napisao/la  SC

Dinamo je favorit iako je slabiji nego prošle godine bez Badelja, Kovačića, Vide, Tonela, a ne igra ni Sammir, kaže vratar Šerifa Vjekoslav Tomić

Dinamo u utorak od 20.45 sati na maksimirskom stadionu igrao utakmicu 3. pretkola protiv moldavskog Šerifa. Trener Dinama Kruno Jurčić nema vremena baviti se nedjeljnom utakmicom protiv Rijeke.

 

- Najbitnije da protiv Rijeke nismo imali nikakvih ozljeda, odmah smo nakon utakmice išli u karantenu kako bi se momčad što bolje regenerirala za nove napore. Optimist sam, dobro smo se pripremali kako bismo u ovako zahtjevnim uvjetima mogli.  Šerif ima  osam novih igrača  i ova momčad nema veze s momčadi od prošle godine. U momčadi prevladavaju Brazilci što govori kako igraju tehnički dotjeran nogomet tako da se radi o potpuno novoj momčadi koja ima veće ambicije. Vratar je Hrvat, bočni iz Gane i Obale Bjelokosti, stoperi Slovenac i Brazilac, vezna linija Srbin i dva Brazilca, a u napadu još dva Brazilca i Bugarin. Svi ti igrači igrali su zapažene role u svojim dosadašnjim klubovima, ali naravno da im treba vremena kako bi se uigrali.

 

Jurčić je izdvojio dva gostujuća igrača:

 

 

- Cadu je svakako mozak ekipe koja je općenito jača prema naprijed nego u obrani. Ricardinho je bio najbolji strijelac u nekoliko poljskih klubova i također je opasan, rekao je Jurčić i najavio da će pred vratima Dinama debitirati Sandomierski.

 

Ostavio je dobar dojam, ima mirnoću i lijepo se uklopio u momčad te imamo puno povjerenje u njega. Tu ne vidim nikakav problem, kaže Jurčić.

 

Za Šerif brani Vjekoslav Tomić, nekada vratar Hajduka i Splita tek se došao u novi klub.

 

- Šerif ove sezone ima velike ambicije, želimo se plasirati u Ligu prvaka ili u Europsku ligu. Ne znam imamo li kvalitete za Ligu prvaka, ali nemojte misliti da ćemo se braniti. Mi težimo pas-igri. Dinamo je favorit iako je slabiji nego prošle godine bez Badelja, Kovačića, Vide, Tonela, a ne igra ni Sammir, kaže Tomić.

 

Trening Dinama došli su pogledati braća Mamić, koji su se usput uvjerili koliku je štetu napravio snažni vjetar koji je po stadionu razbacao reklamne panoe.

Fotogalerija Pixsell

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.