DINAMO OTKAZAO BRAZILCU

Cleyton prvo dobio batine, pa raskid ugovora

Četvrtak, 27. ožujka 2014. 23:26 Napisao/la  SC

Ja ne izlazim, ne tulumarim, nisam kao Sammir, rekao je Cleyton na predstavljanju

Dinamo je raskinuo ugovor s Cleytonom nakon što je modri Brazilac doslovno postao modar od batina, koje je dobio u jedno zagrebačkom lokalu. Jasno da je batine dobio u ranim jutarnjim satima i da je već bio omamljen alkoholom prije nego što je doživio nokaut u šakačkom obračunu. Stradala je arkada, ozljede su lakše…

- Ja ne izlazim, ne tulumarim, nisam kao Sammir. Jedva čekam da mi ovdje dođe obitelj te da se koncentriram samo na nogometnu igru, rekao je Cleyton na predstavljanju.

Navodno Cleytonu ovo nije bio prvi noćni izlet, Brazilac je u zadnjem razdoblju više vremena provodio u lokalima nego na terenu. Doveden je kao zamjena za Sammira, sunarodnjaka je dostojno zamijenio samo u noćnim izlascima.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.