DINAMO - SEVILLA Jorge Sampaoli: Henriquez i Fernandes imali bi mjesta među 20 igrača u Sevilli

Utorak, 18. listopada 2016. 09:08 Napisao/la  SC

Dinamo je poznat u Europi isto kao i hrvatski nogometaši, moramo biti oprezni, kaže Sampaoli


Jorge Sampaoli ovako je najavio večerašnju (20.45) utakmicu Lige prvaka između Dinama i Seville u Makismiru:

Igramo ključnu utakmica za plasman u daljnju fazu Lige prvaka. Istodobno, ovo je posljednja prigoda za Dinamo na europskoj sceni, pa će stoga ovo biti jako teška utakmica. Ne smatram da smo izraziti favoriti.  Sevilla možda ima bolje igrače, ali nemamo ulogu izrazitog favorita u ovoj utakmici. Mi moramo biti pravi kao momčad, samo tako možemo do pobjede. Dinamo je poznat u Europi isto kao i hrvatski nogometaši, moramo biti oprezni, kaže Sampaoli koji je kao izbornik Čilea  i trener Universidad de Chilea dobro upoznao Henriqueza i Fernandesa:

- Angelo Henriquez je bio i u Manchester Unitedu, vrlo cijenim obojicu i bit će mi drago vidjeti ih na travnjaku. Vjerujem da bi obojica imali mjesto među 20 igrača u Sevilli, barem ih ja takve pamtim, jednom smo svi skupa zajedno osvojili čileansko prvenstvo (Universidad de Chile), no sada smo na suprotnim stranama. I nadam se da ću ovoga puta biti bolji od njih, rekao je Sampaoli.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.