DINAMO - RIJEKA (15) Zoran Mamić: Utakmica će završiti onako kako mi hoćemo!

Petak, 11. travnja 2014. 17:59 Napisao/la  SC

Vjerujemo u svoju snagu i kvalitetu te očekujem da momčad na terenu pokaže zašto smo mi prvi, a Rijeka druga, kaže trener Dinama

Zoran Mamić uoči utakmice protiv Rijeke u subotu (15) uopće ne dvoji da se zna tko je gazda u hrvatskom nogometu.


- Veselimo se jako utakmici, jer igramo protiv druge momčadi u Hrvatskoj. Respektiramo maksimalno Rijeku i njihove igrače, posebno kao cjelinu, jer jako dobro funkcioniraju kao momčad. S druge strane, vjerujemo u svoju snagu i kvalitetu te očekujem da momčad na terenu pokaže zašto smo mi prvi, a Rijeka druga. Mi smo sigurni da ćemo biti prvaci i od toga ne odustajemo. Naravno da to treba potvrditi na terenu i dat ćemo sve od sebe kako bismo u subotu naši navijači bili sretni, a prvaci ćemo biti kada matematički osiguramo naslov. Prije toga nije riješeno. Ja ću još jednom ponoviti da vjerujem u svoju momčad i da će utakmica završiti onako kako mi hoćemo, kaže Zoran Mamić.

Mamić najavljuje najbolju momčad budući da vraćaju dvojica važnih igrača:

 - Ademi i Čop će igrati, potvrđuje Mamić.

Utakmica ima humanitarni karakter:

- Dinamo još jednom pokazuje svoj humanitarni rad i utakmica se igra za 8-godišnju djevojčicu kojoj su potrebna sredstva za aparat koji će joj olakšati život. Kada god možemo mi pomažemo i kao klub, kao pojedinci te igrači, zaključuje Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.