DINAMO - RIJEKA (15) Marcelo Brozović: Najviše o nama ovisi kako će se razvijati derbi

Subota, 12. travnja 2014. 09:21 Napisao/la  SC

Mislim da je Rijeka složila stvarno dobru momčad, uložili su dosta i to se vidi. Osim toga imaju i dobru atmosferu, kaže Brozović

Marcelo Brozović spada u krug igrača Dinama, koji su se tijekom ove sezone u potpunosti afirmirali. Brozović je postao nositelj igre Dinama, koji danas ima priliku u izravnom susretu s Rijekom potvrditi da je najbolji u državi:   

- Mislim da je Rijeka složila stvarno dobru momčad, uložili su dosta i to se vidi. Osim toga imaju i dobru atmosferu u gradu odnosno na stadionu tako da kada se sve skupa zbroji onda je očekivano da su drugi, igraju finale Kupa, a igrali su i Europsku ligu. Kažem, mislim da su s razlogom i zasluženo drugi na ljestvici. Ipak, mi smo bolji i to ćemo pokazati. Za početak u subotu u prvenstvenom derbiju, a potom i u finalu Kupa, tvrdi Brozović.

Dinamo ima osam bodova prednosti, do kraja je ostalo još sedam kola.

- Logično bi bilo zaključiti da bi nas pobjeda u subotu protiv Rijeke stvarno jako približila naslovu, bilo bi to 11 bodova prednosti šest kola do kraja. Ipak, treba do te pobjede i doći. Sjetimo se utakmice na Kantridi gdje nismo bili pravi od početka pa su oni to znali iskoristiti i zabili su nam dva pogotka. Opet, kada smo zaigrali kako znamo i možemo brzo smo se vratili u utakmicu i na kraju mogli i uzeti sva tri boda. U svakom slučaju, cijenim Rijeku i kvalitetna su momčad, ali najviše o nama ovisi kako će se razvijati derbi u subotu. Ako budemo na nivou na kojem možemo, onda nema razloga za brigu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.