DINAMO RASPRODAJE DJECU

Tin Jedvaj i Alen Halilović u Tottenhamu za 20 mil. eura!

Nedjelja, 30. lipnja 2013. 21:56 Napisao/la  SC

 Dinamo na prodaji Matea Kovačića, Tina Jedvaja i Alena Hlilovića zaradio cca. 30 mil. eura

Tin Jedvaj i Alen Halilović odlaze u Tottenham za 20 mil. eura odštete! Transfer je potvrdio Mirko Barišić, predsjednik Dinama:

 

- Sve smo dogovorili s njihovim budućim klubom, s tima da jedan od njih ostaje još najmanje godinu dana kod nas, rekao je Barišić za SN.

 

Alen Halilović (16) ostaje do idućeg ljeta, Tin Jedvaj (17) odlazi već na zimu! Daniel Levy, predsjednik Totenham, na primjeru Luke Modrića uvjerio se u isplativost poslovanja s Dinamom. Modrića je kupio za 22 mil. eura, a prodao za dvostruko više Real Madridu.

 

Zdravko Mamić prodajom dvaju tinejdžera još je više spustio dobnu granicu za prodaju. Nakon Matea Kovačića (19), koji je nedavno prodan Interu za 11 mi. eura, Mamić je prodao dva malodobna klinca, koji zajedno nisu odigrali jedno prvenstvo u prvoj momčadi.  Ukupno, za trojicu dječaka Dinamo je  dobio cca. 30 mil. eura što je više nego što u dvije sezone potroše svi ostali prvoligaši u Ligi 10.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.