Dinamo proslavio titulu na Trgu bana Josipa Jelačića, Bruno Petković izviždan

Nedjelja, 26. svibnja 2024. 23:18 Napisao/la  SC
Bruno Petković na pozornici
Bruno Petković na pozornici Foto: Screenshot Index.hr

Tisuće navijača dočekale su nogometaše Dinama na Trgu bana Josipa Jelačića, gdje je organiziran doček novim prvacima i pobjednicima kupa.

Velika proslava uslijedila je nakon remija protiv Rudeša na Maksimiru, navijačima su se obratio Bruno Petković, koji je prvo dočekan ovacijama, a na kraju izviždan i ispraćen povicima "odlazi".

Petković je u govoru spomenuo zahvale Mirku Baršiću i Vlatki Peras, nakon čega se u navijačkom puku naglo promijenilo raspoloženje.

- Puno njih će pozivati na pjesmu, a ja imam par riječi da kažem...s obzirom da ove godine Dinamo i svi navijači okrećemo novu stranicu, mislim da ono što ste dobili s novom Upravom, mislim da svi sada živite Dinamo. Nikad nemojte zaboravit ono što je bilo prije, bez obzira da li je netko dao prst ili ruku. Tišina! Jedan pozdrav s gospodinom s kojim uopće nisam imao toliki doticaj i uopće nismo toliko dobri bili, ali je dao za Dinamo jako puno - Mirko Barišić! Drugi pozdrav - za mladu damu koja je dala za Dinamo više od dvadesetak godina, za Vlatku Peras. Pozivam sve navijače Dinama da budu gospoda i zahvale svima što su napravili za Dinamo i da pozovome Velimira Zajeca da povede Dinamo u bolje sutra, rekao je Petković, nakon čega je uslijedilo negodovanje.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.