Dinamo praktično zatvorio roster: Emir Spahić još uvijek dolazi, Ognjen Vukojević odlazi

Petak, 15. svibnja 2015. 19:14 Napisao/la  SC

 To je još otvoreno, ali mislim da to neće tako biti još dugo i da ćemo brzo zatvoriti tu priču, kroz desetak dana, kaže Zoran Mamić o eventualnom dolasku Emira Spahića

Zoran Mamić, trener i sportski direktor Dinama, kaže da je za Dinamo prijelzni rok praktično završio prije nego što je počeo:

- Definirali smo momčad za iduću sezonu, presretan sam s kadrom koji imamo, a kada nam dođu Schifo, Barišić i igrači s posudbe bit ćemo još bolji, govori Mamić.

Što se tiče mogućeg dolaska Emira Spahića ta opcija je sve manje realna:

- To je još otvoreno, ali mislim da to neće tako biti još dugo i da ćemo brzo zatvoriti tu priču, kroz desetak dana. Ima dosta detalja, treba vidjeti kakva je situacija s njegovom suspenzijom, u kakvom je stanju jer ne trenira, pitanje financija, koliko godina, kakvo je njegovo razmišljanje i slično... Izvršni predsjednik je razgovarao s njim i opet će, a mogu reći da on danas nije bliže Dinamu nego kada ste me prošli put to pitali, kaže Mamić.

Ognjen Vukojević sigurno odlazi:

- Ne vidim ga od sljedeće sezone u Dinamu, a i on je izrazio želju za promjenom sredine. Ogi je imao peh da na njegovoj poziciji igra Arijan Ademi, koji je po meni jedan od ključnih igrača i dokapetan pa nije dobio minutažu kakvu igrač njegovog renomea zaslužuje. Moram naglasiti da se Ogi odnosio izuzetno pozitivno cijelu sezonu, kapa mu do poda jer je potvrdio kakav je čovjek, zaključio je Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.