DINAMO POČEO PRIPREME

Zoran Mamić najavio sve pobjede do kraja sezone

Srijeda, 08. siječnja 2014. 16:10 Napisao/la  SC

Ne znam ima li Sammir neke svoje ideje o klubu u Europi ili Brazilu, kaže Zoran Mamić

Nogometaši Dinama počeli su pripreme za proljetni dio sezone uoči koje se ciljevi godinama ne mijenjaju. Čim Dinamo ispadne iz Europe slijedi:

- Tu je sve jasno: osvajanje prvenstva i Kupa. Mi smo Dinamo i uvijek želimo ići do kraja u domaćim natjecanjima i zanimaju nas samo dobre igre i pobjede te smo si upravo zbog toga zadali težak cilj: sve pobjede do kraja sezone. Znamo da neće jednostavno, ali zadali smo si taj cilj, kaže trener Zoran Mamić

 

Uz trenera Zorana Mamića o igračkom kadru govorio je i sportski direktor Zoran Mamić:

- Prijelazni rok još nije niti počeo i traje do 10. veljače, sada mi je teško reći hoće li se nešto događati ili ne. Nemamo pritisak da moramo nekoga kupiti jer imamo dobar kadar i vjerujemo u ove igrače, kaže Mamić o eventualnim pojačanjima.

 

 

Što se tiče odlazaka, situacija je sljedeća:

 

- Nema nikakvih konkretnih informacija. Halilović i Murić rade s prvom momčadi, imaju ugovore s Dinamom i idu na pripreme. Sammir je odbio neke dobre i bogate ponude u kojima bi i on i klub jako dobro prošli. Iskreno, ne znam ima li on neke svoje ideje o klubu u Europi ili Brazilu, zaključuje Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.