Dinamo otputovao u Sofiju, Branko Ivanković najavljuje igru na pobjedu

Srijeda, 02. listopada 2013. 12:36 Napisao/la  SC

Ne treba naglašavati da su ozbiljna momčad, izbacili su Partizan, a u prošlom kolu svladali su PSV i time naglasili da žele biti favoriti u skupini, kaže Ivanković

Nogometaši Dinama otputovali su u Sofiju gdje u četvrtak (21.05) u 2. kolu Europske lige igraju protiv Ludogoreca. Dinamo je prošle sezone Ludogorec izbacio u pretkolu Lige prvaka pogotkom u 98. minuti utakmice.

- Ludogorec je dobro snimljen, za njih igraju pet-šest igrača koji su bili standardni u postavi prošle sezone. Poznamo ambijent i način igre protivnika. Ne treba naglašavati da su ozbiljna momčad, izbacili su Partizan, a u prošlom kolu svladali su PSV i time naglasili da žele biti favoriti u skupini. Ponavljam, nama je osnovna ideja i jedina ambicija da pokušamo sve napraviti da se utakmica sutra dobije, rekao je Branko Ivanković uoči odlaska u Bugarsku

- Ludogorec ima jako dobru momčad, u formi su i sjajno su krenuli u Europa ligu, ali mi vjerujemo u sebe i želimo u Bugarskoj upisati tri boda. Dobrim rezultatom u Bugarskoj bismo poništili domaći poraz u prvom kolu tako da ćemo dati sve od sebe za pozitivan rezultat. Kažem, neće nam biti lako, ali bilo bi čudno da u europskim utakmicama bude drugačije", rekao je Arijan Ademi.

U Sofiju je otputovalo 19 igrača i klupsko čelništvo predvođeno sa Zdravkom Mamićem.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.