Dinamo pod pritiskom ipak odlučio otvoriti sve tribine ako se ukaže potreba

Subota, 11. srpnja 2015. 10:59 Napisao/la  SC

Nije baš uvjerljivo zvučalo objašjenje da gornje etaže sjeverne i zapadne tribine neće pustiti u prodaju zbog prevelikog rizika

 

U Dinamu su popustili pod pritiskom navijača i odlučili su da će u prodaju pustiti sve ulaznica za kojima postoji potražnja. To znači da su spremni otvoriti tribine Sjever i Zapad gore ako se ukaže potreba za dodatnim kapacitetom.

Nije baš uvjerljivo zvučalo objašjenje da gornje etaže sjeverne i zapadne tribine neće pustiti u prodaju zbog prevelikog rizika za gledatelje s obzirom da ovakva utakmica zahtijeva barem dva tjedna priprema. Očito su u klubu kalkulirali s obzirom da ulaznice koje su puštene u prodaju još nisu prodane.

U prodaju je za sada pušteno 22 tisuće ulaznica i stadion će nakon dugo vremena izgledati u duhu derbija.

Boysi se nakon pet godina vraćaju na stadion, kako tvrde, jer žele dovršiti započetu borbu protiv klupske uprave. Torcida stiže Blim vlakom iz Splita, autobusima i osobnim automobilima iz cijele države.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.