Dinamo nakon ispadanja iz Lige prvaka ostao bez navijača na gostovanjima

Nedjelja, 20. kolovoza 2023. 09:20 Napisao/la  SC

Sve utakmice u kojima gostuju  navijači GNK Dinama smatraju se visokorizičnima, Josip Šutalo u Ateni odigrao zadnju utakmicu za Dinamo

Josip Šutalo
Josip Šutalo

Nakon šokantne eliminacije u Ligi prvaka, Dinamo europsku sezonu nastavlja u play-offu Europske lige, prvu utakmicu protiv Sparte igra u četvrtak.

Dan nakon šoka u Ateni, stigla je kazna iz Nyona

UEFA je kaznila Dinamove navijače zabranom gostovanja na svim utakmicama do kraja sezone 2023/24.

Nakon gostovanja BBB-a u Ateni i sukoba s navijačima AEK-a u kojemu je smrtno stradao jedan navijač AEK-a, UEFA navijače Dinama drži latentnom opasnošću:

- Prema procjeni UEFA-e, sve utakmice u kojima gostuju  navijači GNK Dinama smatraju se visokorizičnima, stoji između ostalog u priopćenju UEFA-e.

Osim što je momčad ostala bez podrške navijača na gostovanjima, nakon ispadanja iz Lige prvaka ostala je bez najboljega igrača.

Prema neslužbenim informacijama, Josip Šutalo odlazi u Ajax za cca. 20 mil. eura!

Standardni reprezentativac oprostio se o Dinama pogotkom protiv AEK-a od kojega na kraju nije bilo koristi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.