DINAMO - JUVENTUS Massimiliano Allegri: Marko Pjaca će postati jako važan igrač Juventusa

Ponedjeljak, 26. rujna 2016. 19:35 Napisao/la  SC

Nitko se ne sjeća drugoplasiranih momčadi. Evo, mi smo prošle godine igrali finale Lige prvaka, ali to je natjecanje osvojila Barcelona. I samo se to pamti, kaže Allegri

Massimiliano Allegri pojavio se pred novinarima u Zagrebu dna prije utakmice Lige prvaka između Dinama i Juventusa:

- Utakmicu će početi oni igrači koji su u najboljoj formi, ne mogu sada reći hoće li od prve minute krenuti Mandžukić ili Pjaca. Mi svaka 2, 3 dana igramo utakmicu, trebamo biti odmorni, pažljivi i koncentrirani. I ne dopustiti nekakvo iznenađenje u Maksimiru. Moramo pametno rotirati igrače, kaže trener Juventusa.

Dolaskom Gonzala Higuaina smanjuje se prostor za Marija Mandžukića iako argentinski napadač ne igra onoliko koliko se očekivalo za igrača vrijednog 94 mil. eura:
 
- Higuain će igrati u utorak! Mi se kao momčad moramo naviknuti na njega, ali i on na nas. Higuain ima potpuno različite karakteristike od Mandžukića, nama su obojica vrlo korisni. Ako netko misli da Juventus u svim utakmicama ove sezone mora pobijediti 3:0, onda taj živi u iluzijama. U Italiji smo u šest utakmica osvojili 15 bodova. Moramo biti čvrsto na zemlji, moramo se truditi, davati svoj maksimum. Ne živim u iluziji, ja sam samo pragmatik. Za mene je najvažnije da na kraju sezone  budemo prvaci Italije. Nitko se ne sjeća drugoplasiranih momčadi. Evo, mi smo prošle godine igrali finale Lige prvaka, ali to je natjecanje osvojila Barcelona. I samo se to pamti. Moramo živjeti u stvarnosti, ne u iluzijama. Pa niti Real Madrid ili Barcelona ne pobjeđuju u svakoj utakmici. Zašto bismo mi?, pita Allegri.

Zanimljivo je Allegrijevo mišljenje o Marku Pjaci:

- Jako sam zadovoljan zbog njegovog napretka, siguran sam da će u budućnosti postati jako važan igrač Juventusa, smatra Juventus.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.