Liga prvaka: Dinamo pobijedio, Lovro Majer strijelac i asistent protiv Omonije

Utorak, 20. srpnja 2021. 22:06 Napisao/la  SC

Dinamo je puno bolje izgledao u drugom dijelu tijekom kojega je Omonia stalno trpjela pritisak iako velikih prilika nije bilo

Lovro Majer (Dinamo)
Lovro Majer (Dinamo)

Dinamo je ostvario pobjedu protiv Omonije u prvoj utakmici 2. pretkola, dvama pogocima u drugom dijelu utakmice Dinamo je stekao prednost uoči uzvrata za sedam dana na Cipru.

U 65. minuti Majer je vrhunskim potezom iskoristio nepažnju gostujuće obrane, Mišić je glavom ubacio okomito, Majer je primio loptu u kaznenom prostoru na desnoj strani, varkom tijela ušao je u sredinu lijevom nogom i snažnim udarcem zatresao mrežu, Fabiano je nogom odbio loptu u mrežu - 1:0.

U 81. minuti Majer je lievom nogom ubacio zdesna, Jakić je s 8 metara glavom skrenuo loptu u mrežu - 2:0.

Dinamo je puno bolje izgledao u drugom dijelu tijekom kojega je Omonia stalno trpjela pritisak iako velikih prilika nije bilo.

Mišić (56) je mogao bolje reagirati na drugoj vratnici, Ristovski (80) je uputio snažni udarac s 20 metara, Fabiano je obranio.

U prvom dijelu Omonia je lagano kontrolirala spori protok lopte Dinama, koji je jedino u 36. minuti došao u priliku za pogodak, dva Petkovićeva udarca zapela su u bloku.

Najbolju priliku u prvom dijelu nije iskoristio Duriš (27), koji je promašio vrata u otvorenoj poziciji za udarac sa 17 metara.

DINAMO: Livaković, Ristovski, Lauritsen, Theophile, Moubandje, Jakić, Ivanušec (61 Kastrati), Majer, Ademi (40 Mišić), Oršić (79 Čop), Petković (79 Gavranović)

OMONIA: Fabiano, Shehu, Hubočan, Lang, Lecjaks, Kousoulos, J. Gomez, Bautheac, Diskerud (62 Tzionis), Duriš (83 Kakoulis), Šćepović (82 Loizou)

Prva utakmica 2. pretkola Lige prvaka: Dinamo - Omonia 2:0 (Majer 65, Jakić 81)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.