Dinamo će naplaćivati premium sadržaje na novoj multimedijskoj platformi

Subota, 29. srpnja 2023. 15:39 Napisao/la  SC
Dinamo će naplaćivati premium sadržaje na novoj multimedijskoj platformi

GNK Dinamo objavio je sljedeću viijest:

GNK uskoro pokreće novu multimedijsku platformu koja će razveseliti sve vatrene navijače i ljubitelje maksimirskoga kluba.

Dinamo Plus je sveobuhvatna internet platforma koja pruža novi i moderan način isporuke multimedijskog sadržaja svojim korisnicima. Pružajući ekskluzivne sadržaje Dinamovog svijeta, ova platforma omogućuje ljubiteljima sporta i zabave da uživaju u najnovijim informacijama i najzanimljivijim pričama iz kluba, a tematika obuhvaća aktualne i bivše igrače, trenere, ali i klupske legende. Aplikacija je kompatibilna s Android i iOS operativnim sustavima te će biti dostupna od 1. kolovoza za preuzimanje na pametnim telefonima, tabletima, TV uređajima itd. Također Dinamo Plus bit će dostupan i na internetu putem bilo kojeg preglednika.

Jedna od ključnih prednosti Dinamo Plusa je pristupačnost sadržaja. Krajnji korisnici mogu uživati u bogatom izboru multimedijskih sadržaja putem vlastitih osobnih računala, pametnih telefona i tableta, što znači da su informacije i zabava uvijek nadohvat ruke, bez obzira na mjesto i vrijeme. Dinamo Plus će biti uz vas bilo gdje u svijetu i omogućiti će vam da ostanete povezani s omiljenim klubom.

Osim praćenja utakmica i klupskih zbivanja, Dinamo Plus nudi raznolikost sadržaja koji će zadovoljiti različite interese korisnika. Uz prijenose utakmica mlađih kategorija i dokumentarne filmove, platforma će biti domaćin i drugim sportskim, zabavnim i edukativnim emisijama. Ovaj raznovrstan spektar sadržaja osigurava da svaki korisnik pronađe nešto što ga zanima, pritom obogaćujući svoje iskustvo praćenja Dinama.

Posebno naglašavamo kako će Dinamo Plus prvih mjesec dana biti potpuno besplatan za sve navijače, što znači da će sav sadržaj biti dostupan svima. Nakon prvih mjesec dana dio sadržaja ostaje besplatan i dostupan svima, dok će se premium sadržaji naplaćivati od 15. rujna.

Mjesečna premium preplata iznosit će 4 eura, ali je klub odlučio da će tijekom prve godine cijena premium sadržaja iznositi 2 eura.

Naravno osim mjesečne preplate, bit će dostupna i godišnja preplata na Dinamo Plus sadržaj koja iznosi 19 eura.

XX. MEMORIJALNI MEĐUNARODNI TURNIR MLADEN RAMLJAK

S veseljem najavljujemo da će jubilarno 20. izdanje međunarodnog memorijalnog turnira Mladen Ramljak biti ekskluzivno emitirano na platformi Dinamo Plus od četvrtka 3. kolovoza do nedjelje 6. kolovoza i to potpuno besplatno.

Dinamo Plus je prava riznica koja omogućuje izravnu interakciju s klubom i njegovim protagonistima. Korisnici će imati priliku sudjelovati u ekskluzivnim razgovorima s igračima, trenerima i klupskim legendama, što će stvoriti jedinstvenu vezu između navijača i kluba koji vole.

Uz visokokvalitetan sadržaj i jednostavno korištenje platforme, Dinamo Plus će postati neizostavno odredište za sve ljubitelje Dinama i nogometnih entuzijasta općenito. Ova aplikacija donosi najnovije vijesti, najzanimljivije priče i najuzbudljivije trenutke iz kluba, pružajući nezaboravno iskustvo koje korisnici neće htjeti propustiti.

Dinamo Plus - spojite se s klubom na novi i uzbudljiv način!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.