DINAMO - BAYERN Zoran Mamić: Fascinantno je kako se oni poigravaju sa svojim suparnicima

Utorak, 08. prosinca 2015. 14:43 Napisao/la  SC

Ne smijemo griješiti kao u Münchenu, gdje smo im darovali prva tri gola, kaže trener Dinama


Dinamo u srijedu igra protiv Bayerna zadnju utakmicu Lige prvaka. Na Maksimir stiže jedna od najboljih momčadi na svijetu, jedna od najboljih koja ikada gostovala u Zagrebu:

- Očekuje nas zadnja utakmica u europskoj sezoni, protiv najvećeg i najboljeg suparnika. Privilegija je biti u ovom natjecanju, igrati protiv takvih momčadi, dat ćemo sve od sebe da budemo što konkurentniji i bolji. Pa ćemo vidjeti kakav će biti rezultat. Moramo biti debelo iznad mogućnosti da ostvarimo što povoljniji rezultat. Fascinantno je kako se oni poigravaju sa svojim suparnicima, neće nam biti nimalo lako. Ne smijemo griješiti kao u Münchenu, gdje smo im darovali prva tri gola. Ali, da nisu zabili to, vjerojatno bi zabili u nekim drugim situacijama. Moramo biti puno kompaktniji nego u Münchenu, kaže trener Dinama Zoran Mamić.

Trener Dinama odbija pomisao da pred utakmicu nema posebnih tenzija:

- Mi možemo igrati bez opterećenja, želimo dati maksimum i više od toga. Hoće li biti dovoljno za neko iznenađenje, vidjet ćemo tek poslije utakmice, zaključuje Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.