Damir Krznar, pomoćni trener Dinama: O našem interesu za Filipa Bradarića saznali smo iz novina

Petak, 18. prosinca 2015. 12:53 Napisao/la  SC

Vidim da se često koristi krivi termin, kao da ćemo mi pokušati zadržati Ćorića u Dinamu. Mi ne trebamo ništa pokušavati, on je naš igrač, pod ugovorom s Dinamom, kaže Krznar.

Dinamo je spreman za posljednju utakmicu u 2015. godini. Modri nogometaši s nestrpljenjem iščekuju kraj prvog dijela sezone koji i ovoga puta žele završiti kao jesenski prvaci. No, tu još nije sve gotovo, Dinamo mora u subotu biti bolji od Intera. Na posljednjoj press-konferenciji uoči dvoboja s Interom pred novinarima se ukazao pomoćni trener Damir Krznar. Zoran Mamić se ispričao privatnim obvezama, u klubu nisu htjeli reći kojim.

- Ispred nas je zadnja utakmica ovog dijela sezone, najbitnije je što su nam na raspolaganju svi igrači uz dva upitnika. Upitan je stoperski par Sigali i Taravel, ali vjerujemo da ćemo Taravela uspjeti srediti. Sigali je dobio neugodan udarac u metatarzalnu kost, ona je još nagnječena, teško da ćemo s njime ući u rizik. Ako dobijemo garanciju od liječničkog tima on će nastupiti" kazao je Damir Krznar, pa nastavio

- Schildenfeld je u punom treningu, ali bi bilo riskantno po njega da odigra cijelu utakmicu. Bio bi to prehrabar potez. Izvan kadra je i Hodžić. On je već počeo trčkarati, ali još nije spreman za utakmice, rekao je Krznar.

O Interu...

- Vrlo nezgodna momčad, pokazali su to u prvoj utakmici protiv nas, ali i tri puta protiv Rijeke. Samir Toplak je moj dugogodišnji kolega i veliki prijatelj, siguran sam da će sve napraviti da nam oteža posao. Neigranjem Nestorovksog imaju veliki hendikep, ali i bez njega su prilično dobra momčad.

O Anti Čoriću...

- Ništa nam nije poznato oko tog slučaja s Real Madridom. Vidim da se često koristi krivi termin, kao da ćemo mi pokušati zadržati Ćorića u Dinamu. Mi ne trebamo ništa pokušavati, on je naš igrač, pod ugovorom s Dinamom.

O ponudama za druge igrače...

- Neslužbeno ima jako ponuda, ali pravih kontakata i ponuda još nema. Prijelazni rok još nije počeo, nama godi veliki interes za naše igrače. Pokušat ćemo sve igrače zadržati, tek smo na pola puta. Prvenstvo je stiglo do polovice, mi još moramo pojačati svoj kadar. Procjena jest da nam je pozicija Ademija još uvijek 'otvorena', vidjet ćemo hoćemo li tu poziciju 'zatvarati' nekime iz postojećeg kadra.

Caktaš, Bradarić, Močinić?

- Caktaš neće doći. Nije to ista pozicija kao Ademijeva. Mi trebamo defenzivca, a Caktaš je ipak puno ofenzivniji igrač. A igrače takvih karakteristika imamo dovoljno. Močinić i Bradarić? Nema tu još ništa konkretno, o našem interesu za Bradarića saznali smo iz novina.

Kako bi ocijenili ovu prvenstvenu sezonu?

- Uvijek se može bolje, ali ovo je za Dinamo bila fenomenalna sezona. Čak i cijela godina. Osvojili smo dvostruku krunu, igrali Ligu prvaka, odigrali jednu od boljih europskih sezona, a to je uzelo danak u domaćem prvenstvu. No, sezonu smo završili na prvom mjestu, i dalje smo aktivni u Kupu . To mora biti uspješna sezona.

Posljednji put protiv Intera sjajnim se pogotkom iskazao Armin Hodžić.

- Škarice Hodžića? Ne znam je li to najljepši gol u povijesti HNL-a, ali svakako je jedan od najljepših golova u posljednjih 4-5 sezona koje ja pamtim. Morate znati podneblje i ligu iz koje on dolazi, tamo se igra za 'raju'. A Hodžić igra nogomet za 'raju'."

Kada će momčad dobiti slobodno?

- Odmah nakon utakmice s Interom. Igračima je bitan odmor i oporavak od naporne sezone, sada im je on stvarno nužan. Čak ćemo im dati i više odmora, imat će gotovo tri tjedna odmora. Pripreme ćemo onda započeti 11. ili 12. siječnja, završio je Damir Krznar.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.