Damir Krznar: Omonia je puno ozbiljniji protivnik, moramo biti na višem nivou

Srijeda, 14. srpnja 2021. 09:40 Napisao/la  SC
Damir Krznar
Damir Krznar Foto: Facebook

Dinamo se očekivano plasirao u 2. pretkolo Lige prvaka u kojemu će igrati protiv ciparske Omonije:

U uzvratnoj utakmici 1. pretkola, Dinamo je pobijedio islandski Valur rezultatoma 2:0, pogotke su postignuli Ivanušec (31) i Oršić (89).

- Možemo biti zadovoljni, cilj smo otvarili, sada nam slijedi Omonija, a prije toga Slaven. Bilo je to mirno, rutinirano, a sve u svemu sam zadovoljan. Bili smo strpljivi, gradili smo strpljivo, a nakon 1:0 imali smo kontrolu. Valur je došao u prilike zbog naših pogrešaka. Ponudili smo nešto protivniku i to je nešto na čemu moramo raditi. Nije nas koštalo i neću tražiti dlaku u jajetu. Puno igrača koji su igrali protiv Valura preskočit će utakmicu sa Slavenom. Omonia je puno ozbiljniji protivnik, neugodan protivnik koji je prošle godine, čini mi se, bio u Ligi UEFA-e. To je protivnik za svaki respekt i morat ćemo biti na višem nivou da bismo očekivali prolaz, kazao je trener Dinama Damir Krznar.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.