Damir Krznar: Odčepljivanje i začepljivanje? Ne znam što to znači! To vjerojatno zna samo Poklepović!

Petak, 13. ožujka 2015. 13:59 Napisao/la  SC

Zoran Mamić zalegao zbog povišene temperature, ali bi trebao voditi momčadu u subotu na Poljudu


Damir Krznar najavio je utakmicu protiv Hajduka, pomoćnik trenera Dinama pojavio je pred novinarima umjesto Zorana Mamića, koji je zalegao zbog povišene temperature, ali bi trebao voditi momčadu u subotu na Poljudu:

- Nadam se da nas čeka utakmica kakva dolikuje velikom derbiju Dinama i Hajduka. Zadnje tri, četiri utakmice su bile lijepe za gledanje i vjerujem da će i ova biti takva, a ima nekoliko stvari zašto to mislim. Dinamo je u komotnoj situaciji, imamo veliku bodovnu prednost, idemo se nadigravati i prije svega uživati u nogometu. S druge strane Hajduk je dolaskom novog trenera počeo rasti, glavne uloge imaju igrači i trener, priča se o nogometu i prema tome očekujem lijepu i atraktivnu utakmicu. Mi smo momčad koja se ne podređuje protivniku. Igramo svoju igru, stvaramo svoje vizije, imamo ideju kako želimo igrati i nadam se da ćemo je provesti u djelo. Očekujemo da će Hajduk pokušati prekršajima usporiti igru jer mislimo da nam mogu parirati samo ako uspore igru, ali baš zato smo posljednjih dana puno radili na brzoj predaji lopte i vjerujemo da imamo rješenje, kaže Krznar.

Stanko Poklepović na klupi Hajduka osebujna je pojava u hrvatskom nogometu:

- Igrao sam kao igrač protiv njega, bio mi je predavač na akademiji i ta predavanja su bila sjajna i pravi spektakl. On je veliko bogatstvo za cijeli naš nogomet i apsolutno očekujem vratolomije, barem verbalne. Odčepljivanje i začepljivanje? Iskreno, ne znam što to znači! To vjerojatno zna samo on, kaže Krznar, koji ne pomišlja na poraz:

- Porazi su sastavni dio nogometa i tako ih doživljavamo. U ovom prvenstvu ih još nismo imali, no spremni smo da jednom dođe i to, jer je to normalno, ali nadam se ne sutra. Što se nas tiče, nadamo se za jedno dvije godine, zaključio je Krznar.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.