Damir Krznar: Bit će to za nas i za Rijeku izazovna utakmica, nogometni praznik!

Petak, 15. listopada 2021. 15:36 Napisao/la  SC
Damir Krznar
Damir Krznar

Damir Krznar najavio je utakmicu protiv Rijeke, Dinamo u subotu (17.05) na Rujevici derbi 12. kola igra bez teže ozlijeđenog Arijana Ademija:

- Momčad je dobro raspoložena, rezultati u zadnje vrijeme dali su nam dodatnog motiva, snage, želje i volje da kroz 14 dana treninga tijekom reprezentativne stanke sve odradimo maksimalno. Veseli nas nastavak prvenstva, sraz dvije vodeće momčadi HNL-a, momčadi koje fantastično guraju i zabijaju puno golova. Tijekom stanke na raspolaganju nismo imali glavne igrače, ali i bez postoje stvari koje se mogu korigirati i popraviti. Zadovoljni smo tim dijelom odrađenog posla, sada neke stvari puno bolje funkcioniraju. Mislav Oršić i Bartol Franjić vode utrku s vremenom, sve ćemo napraviti kako bi nam bili na raspolaganju u Rijeci. Imamo odrednicu prema kojoj na teren stavljamo samo zdrave i spremne igrače. Mi stvarno imamo dovoljno fantastičnih igrača u kadru, nismo pod impresijom, tko god dobije priliku spreman je odgovoriti izazovu. U Dinamu nije floskula da imamo 25 igrača koji ravnopravno konkuriraju za momčad. Bit će to za nas i za Rijeku dosta izazovna utakmica, nogometni praznik. Radi se o dvije raspoložene momčadi, sjećamo se naše utakmice u Zagrebu (3:3) koja je bila puna preokreta, sjajnih akcija i odlične dinamike. Rijeka je efikasna, dosta golova i primaju, puni optimizma idemo na Rujevicu, kazao je Krznar.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.