CIJENA OTKAZA

Čačić podnosi udarce dok mu Mamić puni novčanik

Ponedjeljak, 12. studenog 2012. 13:18 Napisao  I. V.

Čačiću je jasno da je bivši trener Dinama, preostalo mu je samo dobro naplatiti neminovni otkaz

Ante Čačić sve više izgleda ustrašeno kao progonjena zvijer u maksimirskoj šumi! Utakmicama u europskim natjecanjima svake godine u Maksimiru počinje sezona lova na trenere Dinama. Čačić nije iznimka!

Rekordni niz pobjeda održavao je pozitivnu atmosferu sve do početka natjecanja u skupini Lige prvaka, od poraza protiv Porta sve je krenulo nizbrdo. Dinamo u Ligi prvaka sramoti hrvatski nogomet, momčad je u istom razdoblju dvaput poražena u prvenstvu (Rijeka 0:3, Split 1:2) i u Kupu od Zadra (2:3). Kronologija pada igre može se analizirati kroz domaće poraze. Na Kantridi je Dinamo izgubio 0:3 a da nitko nije bio razočaran zbog nastupa. U Parku mladeži protiv Splita (1:2) momčad Dinama izgledala je kao veteranska ekipa.

Medijski pritisak Čačić sve teže podnosi, reakcije ukazuju da se još jedan trener Dinama pomirio sa sudbinom. Nema dana da negdje ne osvane naslovnica koja sugerira da Čačić ove sezone neće osvojiti još jednu titulu prvaka.

Zdravko Mamić i Mirko Barišić gledali su utakmicu između Lokomotive i Rijeke u Maksimiru. Izvršni dopredsjednik i predsjednik Dinama svaki dan odgovaraju na isto pitanje: tko je novi trener Dinama? Barišić je potvrdio znano, Čačić ostaje na klupi Dinama do kraja polusezone. Dok Mamić traži novog trenera mediji se nabacuju Čačićem kao krpom za brisanje poda u modrom salonu.

Čačiću je jasno da je bivši trener Dinama, preostalo mu je samo dobro naplatiti neminovni otkaz. Ne treba ga žaliti što naizgled plaća visoku cijenu otkaza! Udarce ispod pojasa Čačić dobro podnosi dok mu Mamić puni novčanik u zadnjem džepu!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.