Braća Mamić i Damir Vrbanović mogu na slobodu ako plate 11 milijuna kuna jamčevine

Srijeda, 15. srpnja 2015. 13:40 Napisao/la  SC

Pojedinačno, Zdravko Mamić mora uplatiti 7 milijuna kuna, Zoran Mamić 4 milijuna kuna, a Damir Vrbanović milijun kuna


Zdravko i Zoran Mamić mogu na slobodu ako zajedno s Damirom Vrbanovićem plate jamčevinu od 11 milijuna kuna. Izvanraspravno vijeće zagrebačkog Županijskog suda odredilo iznose jamčevina koje bi braća Mamić i izvršni direktor HNS-a Damir Vrbanović trebali uplatiti da se brane sa slobode.

Pojedinačno, Zdravko Mamić mora uplatiti 7 milijuna kuna, Zoran Mamić 4 milijuna kuna, a Damir Vrbanović milijun kuna. Čim njihovi odvjetnici skupe novac, Mamići i Vrbanović napustit će Remetinec.

Zdravku Mamiću istražni zatvor određen je zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela, dok je njegovu bratu i Vrbanoviću istražni zatvor određen samo zbog mogućeg utjecaja na svjedoke.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.