Mamići se predomislili nakon razgovora s odvjetnikom, ostaju u Sloveniji do nedjelje navečer

Petak, 03. srpnja 2015. 14:22 Napisao/la  SC

 Obećavamo da je ovo naša posljednja odluka, neće biti novih promjena i da ćemo u nedjelju navečer biti Zagrebu. Nećemo nikoga izbjegavati, nismo to radili niti dosada, kaže Zdravko Mamić

Zdravko i Zoran Mamić nakon razgovora s odvjetnikom Čedom Prodanovićem odlučili su ostati u Sloveniji. U Hrvatsku se vraćaju u nedjelje navečer, a predmoslili su se zbog toga jer su procijenili da se momčad nalazi u osjetljivom trenutku.

- Naš je plan bio da odemo u Zagreb u petak i Zoranov odvjetnik Čedo Prodanović je zato automobilom došao po nas. No, znajući program i činjenicu da ova momčad za tjedan dana igra utakmicu u kojoj predstavlja Hrvatsku i Dinamo u Ligi prvaka te nakon razgovora s odvjetnikom koji je zahtijevao i savjetovao da ostanemo u Sloveniji tako smo i odlučili. Vratit ćemo se u nedjelju navečer s momčadi i biti na dispoziciji svim organima. Obećavamo da je ovo naša posljednja odluka, neće biti novih promjena i da ćemo u nedjelju navečer biti Zagrebu. Nećemo nikoga izbjegavati, nismo to radili niti dosada, ali više nećemo davati nova priopćenje jer prije svega igračima i momčadi treba mir, poručio je Zdravko Mamić.

U prijepodnevnim satima Mamići su dobili pozive iz Zagreba za obavijesne razgovore nakon čega su iz Dinama poslali sljedeće priopćenje:

Obavještavamo navijače i javnost kako su u petak, 3.7., oko podneva izvršni predsjednik Zdravko Mamić i trener Zoran Mamić prvi put dobili pozive na obavljanje obavijesnih razgovora na koje su se odmah i odazvali. Kao što je više puta i rečeno, obojica će surađivati s organima koji provode istražne radnje. Nakon obavljenih sastanaka sa suradnicima u Sloveniji gdje se momčad nalazi na pripremama odmah su krenuli prema Zagrebu gdje će, sigurni smo, dokazati svoju nevinost, stajalo je u priopćenju.

Damir Vrbanović u međuvremenu je priveden po dolasku u zračnu luku Pleso, u tijeku je njegovo ispitivanje.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.