Borna Barišić potpisao za Dinamo, branič Osijeka na kraju sezone seli u Zagreb

Ponedjeljak, 11. svibnja 2015. 17:49 Napisao/la  SC

Branič Osijeka potpisao je petogodišnji ugovor s modrima

Borna Barišić novi je igrač Dinama, 22-godišnji branič Osijeka potpisao je petogodišnji ugovor s modrima.

Svi znamo što znači Dinamo i kakav je to klub, a deseti naslov koji je neki dan osiguran zaista dovoljno govori te sam sretan što ću biti dio toga. Ipak, prije nego se počnem koncentrirati na Dinamo želim u preostala tri kola sa suigračima u Osijeku dati sve kako bi pomogao klubu osigurati prvoligaški status; Osijek to svakako zaslužuje, rekao je Barišić prilikom potpisivanja ugovora.

Barišić je nakon Gordona Schildenfelda drugo pojačanje Dinama za iduću sezonu.

Uvjereni smo da je Borna igrač koji može podignuti kvalitetu naše momčadi. Ima 22 godine tako da je mlad, ali isto tako ima dvije sezone i 50 utakmica iza sebe tako da je iskusan. Uvijek na pitanja o mogućim pojačanjima govorim da u našoj ligi ima igrača koji su nam zanimljivi i za koje vjerujemo da su na razini potrebnoj za Dinamo, a Borna je jedan od njih, poručio je Zoran Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.