Borna Barišić i Gordon Schildenfeld službeno predstavljeni u Maksimiru

Utorak, 23. lipnja 2015. 18:13 Napisao/la  SC

 Siguran sam da će ovdje biti još puno "Modrića", "Mandžukića" i ostalih.., rekao je Schildenfeld 


Borna Barišić i Gordon Schildenfeld službeno su predstavljeni u utorak na pred novinarima u Maksimiru, jedn od njih predstavio je trener Zoran Mamić:

- Ovih desetak dana što je Borna s nama je pokazao da se radi o izuzetno dobrom igraču, profesionalcu i pravom radniku te karakternom dečku. S druge strane, Schifo nam se priključio neki dan i prvi utisci su jako dobri, uostalom, to nije iznenađenje jer smo itekako dobro znali o kakvom se igraču i dečku radi. Želim im puno sreće i zdravlja te da će svojim igrama pomoći kvalitetnim rezultatima kluba, rekao je Mamić.

Gordona Schildenfelda nije trebalo predstavljati, 30-godišnji reprezentativac vratio se u Dinamo:

- Hvala šefu na povjerenju i prilici da se vratim u Dinamo. Imam iskustva, danas sam potpuno drugačiji igrač nego kada sam bio ovdje prvi put i vjerujem da mogu pomoći klubu u ostvarivanju ciljeva. Imamo mladu i fantastičnu ekipu s par starijih igrača te možemo puno toga napraviti. Naravno da sam spreman biti lider jer mi to nije ništa novo. Sjećam se kada sam bio mladi igrač su meni trebali stariji i iskusniji koji su me vodili, a sada je na meni preuzeti tu ulogu. U par treninga ovdje vidio sam takvih mladih igrača da sam siguran da će ovdje biti još puno "Modrića", "Mandžukića" i ostalih... Pjaca, Ćorić i ostali mladići su stvarno impresivni i vjerujem da ih čekaju velike karijere, rekao je Schildenfeld.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.