ARSENAL - DINAMO Zoran Mamić: Rezultat prve utakmice bio je pošten, neka Wenger piše pravilnike UEFA-e

Ponedjeljak, 23. studenog 2015. 21:20 Napisao/la  SC

Oni su predobra i iskusna ekipa da bi osjećali pritisak, imaju šansu proći dalje i sigurno će učiniti sve da dobiju utakmicu, kaže trener Dinama pred utakmicu protiv Arsenala

Zoran Mamić u Londonu je odgovorio Arseneu Wengeru, koji je kritizirao UEFA-u zbog toga što nije poništila rezultat (2:1) prve utakmice između Dinama i Arsenala, kada je utvrđeno da je jedan igrač Dinama (Ademi) bio pozitivan na doping-testu:

- Naravno da je rezultat utakmice u Zagrebu bio pošten i da ga ne treba mijenjati. Može gospodin Wenger imati želje ili utjecaj kakav hoće, ali postoje ljudi koji donose odluke. Možda bi gospodin Wenger trebao napisati pravilnik za UEFA-u, rekao je Mamić prije treninga na Emiratesu gdje će Dinamo u utorak igrati protiv Arsenala:

- Došli smo na jedan od najljepših stadiona u Europi i želimo odigrati što bolju utakmicu. Svjesni smo snage Arsenala, znamo da oni još imaju šanse proći dalje sigurno nas čeka puno teža utakmica nego u Zagrebu, jer su vidjeli da nismo baš tako bezazleni. Bit će drukčija utakmica nego u Zagrebu, oni su predobra i iskusna ekipa da bi osjećali pritisak. Imaju šansu proći dalje i sigurno će učiniti sve da dobiju utakmicu. Svjesni smo da Arsenal ima odličan posjed te da moramo koristiti njihove propuste i svaku moguću pogrešku, kaže Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.