Arsenal - Dinamo: Igrači spremni odigrati utakmicu za Arijana Ademija i Zdravka Mamića!

Ponedjeljak, 23. studenog 2015. 11:45 Napisao/la  SC

 Situacija nije najnormalnija, niti najpozitivnija. Ali, svi smo uz našeg predsjednika i Arijana Ademija, kaže Ivo Pinto pred utakmiu u Londonu

Nogometaši Dinama u utorak igraju protiv Arsenala u Londonu, na rasporedu je 5. kolo Lige prvaka. Nakon šokova zbog novog uhićenja Zdravka Mamića i radikalne kazne Arijanu Ademijum, koji zbog pozitivnog doping-nalaza četiri godine ne smije igrati nogomet, momčad se okreće nogometu na najvišoj europskoj razini. Arsenal objektivno pripada samom vrhu:

- Igramo na jednom od najljepših europskih stadiona, igramo protiv Arsenala. Svi želimo odigrati još jednu dobru europsku utakmicu i po mogućnosti se sretni vratiti u Zagreb. Svaki rezultat osim poraza bio fantastičan. Svjesni smo kvalitete Arsenala, radi se o jednoj od ponajboljih momčadi Europe. Nećemo srljati, to bi protiv ovakve momčadi bilo kobno. Arsenal pametno stoji na terenu, zna čuvati posjed lopte, no mi ćemo ih pokušati iznenaditi kao što smo to uspjeli u Zagrebu, rekao je Zoran Mamić prije puta u London.

Atmosfera oko momčadi nije dobra, igrači ne mogu pobjeći od svega što se događa oko kluba:

- Situacija nije najnormalnija, niti najpozitivnija. Ali, svi smo uz našeg predsjednika i Arijana Ademija, mi želimo i za njih napraviti dobar posao u Londonu, kaže Ivo Pinto.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.