Čačić postao privremeno Mamićevo rješenje za trenera Dinama

Petak, 23. prosinca 2011. 13:57 Napisao  Marko Babić

Zdravko Mamić očito je odlučio uštediti malo novaca jer Zagrepčani bi do kraja sezone, s obzirom na kvalitetu, i bez trenera morali osvojiti naslov prvaka i Kup Hrvatske

Ante Čačić novi je trener Dinama! Kao što se šuškalo u kuloarima, trener Lokomotive, kojoj mnogi tepaju da je druga momčad hrvatskog prvaka, Dinamo će voditi odnosno preciznije, trebao bi voditi idućih i pol dana.

- Čast mi je i zadovoljstvo da mogu predstaviti Čačića kao novog trenera. On je veliki trener i sa svim klubovima u Hrvatskoj je postizao dobre rezultate. Nikad nije bio prvak jer do sada nije imao prigodu voditi Dinamo ili Hajduk - izjavio je Zoran Mamić.

- Hvala upravi kluba na povjerenju. Ovo je velika čast i san svakog trenera i kruna karijere. Uvjeren sam da mogu unaprijediti igru Dinama. Ponosan sam i sretan što je moj dolazak na čelo struke Dinama isključivo zasluga mog minulog rada na koji sam ponosan. Moram vam reći da volim nogomet i volim Dinamo - ustvrdio je Ante Čačić.

Iako su se prošlog tjedna spominjala inozemna imena na klupi Dinama, Zdravko Mamić očito je odlučio uštediti malo novaca jer Zagrepčani bi do kraja sezone, s obzirom na kvalitetu, i bez trenera morali osvojiti naslov prvaka i Kup Hrvatske. A iduća sezona je još daleko. Nema sumnje da će po potrebi Mamić, ako pronađe zvučnije ime, lakoćom poslati Čačića tamo otkud je i došao. Pravac u Lokomotivu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.