KRIZA U DINAMU Ante Čačić odradio trening kao da se u Šibeniku ništa nije dogodilo, Zdravko Mamić jedini likuje zbog promjena u Maksimiru

Četvrtak, 06. travnja 2023. 13:07 Napisao  I. V.

Nema više u Dinamu Krešimira Antolića zbog kojega je Mamić počeo borbu za vlast u skupštini, Mamić je Antu Čačića htio smijeniti krajem prošle sezone

Ante Čačić odradio trening kao da se u Šibeniku ništa nije dogodilo, Zdravko Mamić jedini likuje zbog promjena u Maksimiru

Ante Čačić službeno je još uvijek trener Dinama.

Dan nakon blamaže u Šibeniku, Čačić se pojavio u Maksimiru i odradio trening kao da se ništa nije dogodilo, prema neslužbenim informcijama oprostio se od igrača.

Čini se da je nova uprava smijenila Čačića odmah nakon što je Dinamo ispao u polufinalu kupa od Šibenika, ali nije još sigurno da će Roy Ferenčina privremeno voditi momčad.

Moguće je da čelnici kluba već danas odrede novog trenera, prema neslužbenim informacijama Nenad Bjelica slovi najvećim kandidatom.

Bjelica je slobodan otkada je otišao iz Osijeka, u Dinamo je radio dobar posao sve dok se nije sukobio sa Zdravkom Mamićem oko plaće tijekom korona krize.

Inače, jedini koji likuje u krizi je upravo Mamić.

Nema više u Dinamu Krešimira Antolića zbog kojega je Mamić počeo borbu za vlast u skupštini, a od utakmice u Šibeniku bivši je postao Ante Čačić kojega je Mamić htio smijeniti na kraju prošle sezone.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.