Ante Čačić: Nakon gorčine poraza svaka prva pobjeda je slatka, ova pogotovo!

Nedjelja, 19. ožujka 2023. 20:56 Napisao/la  SC
Ante Čačić: Nakon gorčine poraza svaka prva pobjeda je slatka, ova pogotovo!

Ante Čačić mogao je odahnuti nakon što je Dinamo pobijedio Rijeku, dva poraza prije utakmice 26. kola ugrozili su njegovu poziciju:

- Posebno draga pobjeda, nakon gorčine poraza svaka prva je slatka, no ova pogotovo. Ta tri boda nas drže na distanci od Hajduka, a i naš se kapetan oprostio pobjedom, što je silno želio. Stvorili smo više prilika, zasluženo smo pobijedili. Imali smo malo i problema, dvije neplanirane izmjene zbog ozljeda Petkovića i Špikića. No, najvažnije je da smo upisali tri boda protiv odlične Rijeke čiji rezultati ovog proljeća očito nisu slučajni. Stanka nam dolazi u pravo vrijeme, a ostaje nam za naglasiti da nam je žao što nas napušta Arijan, kazao je Čačić.

- Ademi će mi jako faliti kao kapetan, moja desna ruka, stožerni igrač, no već sam mnogo puta rekao da će jednostavno doći i taj dan kad ćemo morati početi živjeti bez njega. Želim mu osobno, u privatnom životu, a naravno i u nastavku sportske karijere puno sreće i zadovoljstva. Nadam se da uskoro, odnosno nakon nekoliko godina, vidimo opet Ademija u nekoj ulozi u Dinamu. Hvala Arijanu na svemu što je dao Dinamu, ja sam mu bio trener ovdje još 2011. kad se vratio s posudbe u Lokomotivi, kad smo praktički već osvojili sve. S Dinamom se ne može osvojiti više od ovog što se ovojilo, prvenstvo, Kup, Superkup, igrala se dvaput Liga prvaka, tako da ostaje jedna poseban osjećaj, smatra Čačić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.