Ante Čačić najavi utakmice protiv Hajduka posvetio oko pet minuta

Petak, 12. kolovoza 2022. 10:53 Napisao/la  SC

Očekujem Hajduk koji će tražiti tri boda. Bez obzira na trenutačno stanje i formu, uvijek se traži dobar rezultat. Očekujem dvosmjernu utakmicu, kazao  Čačić.

Ante Čačić
Ante Čačić

Dinamo u subotu na Maksimiru igra protiv Hajduka (21.05), Ante Čačić najavi utakmice posvetio je oko pet minuta:

S obzirom na ritam utakmica, Dinamo bi energetski trebao biti u nešto bolje stanju:

- Njihova energetska potrošnja je sigurno veća u ovom trenutku nego naša. Imamo taj ritam utakmica dvije u tjednu učestalije nego oni. Utakmica s Dinamom, odnosno s Hajdukom, veliki je poticaj za svakoga igrača i ne dvojim da će svaki od njih koji počne će učiniti sve kako bi dao i svoju posljednju rezervu pa ne bih rekao da je to hendikep iz razloga koje sam već spomenuo. Ja nikad ne kalkuliram, nastojim dobiti svaku utakmicu, ali moram gledati preko brda. Čeka nas zaista gusti raspored. Poslije ove utakmice imamo još važnih utakmica. Cijelo vrijeme idemo s tim da u svlačionici Dinama imamo igrače koji mogu u svakom trenutku odgovoriti zadacima utakmice. Nastojimo ući u svaku utakmicu da je energetski dobro pokrijemo i budemo učinkoviti. Nije to uvijek moguće, ali jedini put ka pozitivnim rezultatima je da imamo što veći broj igrača u rosteru da nam mogu poslužiti u datom trenutku.U subotu razmišljamo jedino kako doći do tri boda, kazao je Čačić.

Trener Dinama još nije odlučio tko će igrati:

Dinamo i Hajduka sezonu su nedavno otvorili utakmicom Superkupa:

- Hajduk je sad u boljem stanju nego tada. Imali smo dvije utakmice s Hajdukom u dva mjeseca. Sjetimo se, posljednja u prvenstvu je bila izjednačena, otišla na našu stranu u zadnjim minutama. U finalu Superkupa je isto tako bila utakmica u egalu, u prvom dijelu, dominirali smo kroz drugi dio, a zahvaljujući Kaliniću utakmica je otišla u jedanaesterce. Očekujem Hajduk koji će tražiti tri boda. Bez obzira na trenutačno stanje i formu, uvijek se traži dobar rezultat. Očekujem dvosmjernu utakmicu, kazao je Čačić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.