Angelo Henriquez, napadač Dinama: U teškoj smo poziciji, više ništa ne ovisi o nama

Ponedjeljak, 15. svibnja 2017. 18:07 Napisao/la  SC

Rijeka već tri godine radi odličan posao i sada to sve dolazi na naplatu, kaže čileanski napadač


Angelo Henriquez vratio se nakon neugodne ozljede, čileanski napadač odigrao je posljednjih 15 minuta u pobjedi (1:0) Dinama nad Splitom. U 19 prvenstvenih nastupa Henriquez je postigao tek jedan gol:

- Ove sam sezona imao dosta pehova, proživio dosta frustracija. Kad bih igrao, nisam mogao dati sve od sebe. Ne zbog svojeg stanja, već se nisam osjećao povezan s ostatkom momčadi. Ove zime sam se ozlijedio na pripremama, sada se tek oporavio od ozljede. Treniram naporno, želim što prije dohvatiti pravu formu. Sada se osjećam odlično, čekam priliku trenera do kraja sezone, govori čileanski napadač za goal.hr.

Dinamo je obranu titule prvaka sveo na teoriju:

- U teškoj smo poziciji, više ništa ne ovisi o nama. Moramo pobjeđivati svoje utakmice, te tražiti neki kiks Rijeke koja ove sezone igra jako dobro. Rijeka već tri godine radi odličan posao i sada to sve dolazi na naplatu. Mi smo imali tešku sezonu, promijenili tri trenera, izgubili neke jako važne igrače, kaže Henriquez, koji se navikao na atmosferu:

- Ovdje postoje veliki problemi između navijača i predsjednika kluba (Zdravko Mamić, op. a.) zbog kojeg stadion nikada nije pun. A na to sam navikao igrajući u Universidad de Chileu. Ali, ovdje sam u velikom klubu što je najvažnije, tako da uvijek trebam biti profesionalan na terenu, ali i izvan njega, smatra Henriquez.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.