DINAMO OTPUSTIO NAPADAČA

Andrej Kramarić može pronaći novi klub

Nedjelja, 25. kolovoza 2013. 23:30 Napisao/la  SC

Rijeka se čini logičnim rješenjem, posebno ako Leon Benko namjerava otići

Andrej Kramarić dobio je što je htio nakon razgovora za jedne novine! Kramarić se u razgovoru požalio na tretman u klubu, izravno prozvao Zdravka Mamića izjavom: Neka me pusti, ako me ne treba!  Klub iz Maksimira odlučio ga je udaljiti iz prve momčadi.

 

- Andrej je svojim istupom naštetio klubu i momčadi samo par dana uoči vrlo bitne utakmice u Beču te tako jasno pokazao kako mu atmosfera u momčadi nije na prvom mjestu. Jasno je da s takvim razmišljanjem nema mjesta u svlačionici , kaže sportski direktor i trener Dinama Zoran Mamić.

 

Kramarić može pronaći novi klub. Rijeka se čini logičnim rješenjem,  posebno ako Leon Benko namjerava otići. Kramarić bi se u riječkoj svlačionici osjećao kao kod kuće.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.