UNATOČ ZABRANI

Alen Haliović na ljeto ipak odlazi u Barcelonu

Četvrtak, 03. travnja 2014. 12:06 Napisao/la  SC

Halilović potpisao ugovor prije nego što je FIFA zabranila Barceloni transfere

Vijest da je FIFA zabranila  Barceloni transfere u idućih 15 mjeseci zatekla je Dinamo  i obitelj Halilović. Alen Halilović potpisao je Barcelonu i nakon službenog predstavljanja ostao u Dinamu do kraja sezone. Idućeg ljeta Halilović ipak seli u Barcelonu:

- Alen je, srećom, potpisao za Barcelonu prije izricanja  kazne i moći će se priključiti svome novome klubu, kaže trener i sportski direktor Dinama Zoran Mamić.


Mlađi Mamić informacije o Halilovićevom transferu dobio je izravno od sportskog direktora Barcelone Raula Sanlehija.

– Sanlehi mi je kazao kako transfer Alena Halilovića ne podliježe sankciji. Rekao mi je: ne sekirajte se, Alen seli u Barcelonu, tvrdi Mamić

Dinamo je Halilović prodao za Barceloni za 2,2 milijuna eura. Visina transfera zajedno s bonusima za nastupe na kraju može dosegnuti do 15 milijuna eura.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.