Alen Halilović novi igrač Barcelone, Dinamu 5,5 milijuna eura

Srijeda, 26. veljače 2014. 21:56 Napisao/la  SC

Dinamo bi u konačnici s bonusima mogao zaraditi 15 milijuna eura. Čini se da Halilovića ne brinu priče o Barceloni i reprezentaciji. Na pitanje je li se upoznao s Nikom Kovačem, Halilović se samo osmjehnuo

Priča oko Alena Halilovića je , čini se, završena. Mladi nogometaš preselit će u redove Barcelone, a Dinamu će od transfera pripasti 5,5 milijuna eura s time da s bonusima taj iznos kroz neko vrijeme može narasti na 15 milijuna eura. U redovima Barcelone svojevremno je uspješno igrao Robert Prosinečki koji je prisustvovao utakmici Rijeka - Dinamo  u kojoj je Halilović zabio dva gola za goste. Član Barcelone bio je i Goran Vučević, koji doduše nije dobio priliku budući da je završio na posudbi u Kolnu.

Utakmici na Kantridi prisustvovao je i hrvatski izbornik  Niko Kovač, mnogi smatraju da za Halilović već sada ima mjesta na popisu reprezentativaca. Čini se da Halilovića trenutno ne brinu priče o Barceloni i reprezentaciji. Na pitanje je li se upoznao s Nikom Kvačem, Halilović se samo osmjehnuo.  

- Ne bih ništa komentirao, zaključio je Alen Halilović koji je bio voljan govoriti samo o utakmici.

- Čestitam ekipi na rezultatu. Ne bih puno komentirao svoju igru. Najbitnije je da smo se podignuli u drugom dijelu i pokazali što je Dinamo i kako može igrati. Podignuli smo se maksimalno u nastavku utakmice, Ademi je stalno dizao ekipu. Stvarno mu se divim, uvijek mi daje maksimalnu podršku i onda kada mi ne ide, rekao je Alen Halilović nakon utakmice s Rijeke.


 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.