Upravni odbor HKS-a ukinuo Stručni savjet za mušku košarku

Petak, 15. srpnja 2022. 17:38 Napisao/la  SC
Dino Rađa
Dino Rađa

HKS je objavio sljedeću vijest:

Upravni odbor Hrvatskog košarkaškog saveza je na 34. sjednici održanoj elektroničkim putem u petak, 15. srpnja 2022. donio odluku o raspuštanju Stručnog savjeta za mušku košarku koji je bio ustrojen kao stručno i savjetodavno tijelo Upravnog odbora.
Upravni se odbor Stručnom savjetu zahvaljuje na dosadašnjem radu i uloženom vremenu, no s obzirom na nemogućnost adekvatnog djelovanja uslijed novonastalih okolnosti, donosi se odluka o promjeni u strukturi samog HKS-a kojom se ukida tijelo Stručnog savjeta za mušku košarku.
Upravni odbor će u dogledno vrijeme donijeti odluku o daljnjim koracima vezanima uz stručno djelovanje na razini HKS-a te o istome bez odgode obavijestiti javnost,
stoji u objavi.

Stručni savjet za mušku košarku činili su sljedeći članovi:
1. Dino RAĐA, predsjednik
2. Toni KUKOČ, član
3. Damir KNJAZ, član
4. Aramis NAGLIĆ, član
5. Matej Mamić, član
6. Vladimir Anzulović, član
7. Ivan Velić, član
8. Branimir Longin, član

 Stručni savjet za žensku košarku nije raspušten.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.