Svjetlost u Slavonskom Brodu preokrenula - 16 i šokirala Zadrane

Subota, 21. travnja 2012. 21:43 Napisao  Luka Variola

Košarkaši Zadra napravili su "korake" u borbi za doigravanje PH, izgubivši tijesno na gostovanju u Brodu 64:63 u okviru 10. kola Lige za prvaka

Košarkaši Zadra napravili su korake u borbi za plasman u doigravanje Prvenstva Hrvatske, izgubivši tijesno na gostovanju u Brodu 64:63 u okviru 10. kola Lige za prvaka. Zadrani su uspjeli prokockati veliku prednost, budući da su na početku treće dionice imali + 16. Pipanovoj momčadi presudio je Slovenac Tadej Koštomaj koji je u posljednjim sekundama utakmice pri rezultatu 62:63 pogodio dva od tri slobodna bacanja te time Brođanima donio iznenađujuću pobjedu. U drugom subotnjem ogledu 10. kola Lige za prvaka šibenski Jolly JBS ostvario je u derbiju začelja drugu pobjedu u Zaboku (78:89).


Poredak: Cibona 20, Cedevita 17, Zadar 16, Split 15, Zagreb 14...

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.