Strojko Vranković novi predsjednik HKS-a, Aramis Naglić i Marijan Mance članovi Stručnog savjeta

Subota, 19. studenog 2016. 19:17 Napisao/la  SC

Biti igrač, kapetan reprezentacije i sada predsjednik saveza  za mene je velika čast i obveza, kaže Vranković


Stojko Vranković (52) u subotu je na izvanrednom Saboru HKS-a  održanom u zagrebačkom Muzeju Mimara izabran za novog predsjednika HKS-a.

- Ne mogu reći da nije proradio adrenalin kada sam izabran, jer biti igrač, kapetan reprezentacije i sada predsjednik saveza  za mene je velika čast i obveza. U zadnjih desetak dana sam obišao županijske saveze i vidio kako ima i dobrih stvari, ali i problema. Košarka je kolektivni sport i samo ako svi skupa budemo možemo ostvariti cilj. A on je ojačati ligu i ulagati u mlade, educirati trenere, svesti drugu ligu na jedinstvenu, zatim oformiti hrvatsko kadetsko prvenstvo, a jedan od ciljeva je i nastaviti dobru suradnju s FIBA-om i ABA ligom.  Kako bi financijski ojačali savez moramo poraditi i na marketinškom planu, kaže Vranković.

Vranković odabrao novi Upravni odbor HKS-a u kojem će biti:  Danira Bilić, Zdravko Rupnik, Mladen Veber, Robert Škifić, Boris Skroče, Renato Martinko, Domagoj Čavlović, Nikola Rukavina, Stipo Grgić i Željko Dorić.

U Stručni savjet za mušku košarku izabrani su: predsjednik Dino Rađa i članovi Toni Kukoč, Damir Knjaz, Aramis Naglić, Damir Mulaomerović (Cibona), Marijan Mance (Kvarner 2010), Ante Matulović (Zadar) i Veljko Mršić (Cedevita).

Stručni savjet za žensku košarku čine: predsjednica Danira Nakić Bilić i članovi Koraljka Hlede, Korana Longin, Anđa Jelavić, Žana Lelas, Željko Ciglar i Dragan Milanović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.