Rok Stipčević blizu transfera u Scavolini, hrvatski košarkaški reprezentativac napušta Milano

Srijeda, 19. prosinca 2012. 14:12 Napisao/la  SC

Dok ne potpiše američkog playmakera J. R. Bremera vodstvo Milaneza ne želi pustiti Stipčevića budući da bi momčad ostala na samo jednoj "jedinici" Jacopu Giacehettiju

Hrvatski košarkaški reprezentativac Rok Stipčević karijeru će navjerojatnije nastaviti u redovima Scavolinija iz Pesara. Zadranin (26) je ovu sezonu proveo na mjestu razigravača milanskog Emporio Armanija, ali je trenutačno nadomak transfera u Scavolini koji je u potrazi za razigravačem.

Armani je nedavno napustio 30-godišnji američki razigravač s makedonskom putovnicom Omar Cook, koji karijeru nastavlja u Caji Laboral. Njegova zamjena je J. R. Bremera iz Fenerbahçea. No, dok ne potpiše američkog playmakera vodstvo Milaneza ne želi pustiti Stipčevića budući da bi momčad ostala na samo jednoj "jedinici" Jacopu Giacehettiju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.