DIONICE KK-a SPLIT NA BURZI

Šolman pozvao navijače da kupe dionice Žutih

Utorak, 06. studenog 2012. 13:06 Napisao/la  I. J.

Obveza je svih igrača koji su nosili žuti dres da pomognu preoblikovanju kluba, kaže Šolman

Na Gripama su se maksimalno angažirali ne bi li uspjeli u nakani da klub u što skorije vrijeme preoblikuju u sportsko dioničarsko društvo. Jedna od legendi KK Splita Damir Šolman pozvao je navijače da kupe dionice kluba:

- Moja generacija je prva donijela trofeje u klub i stoga je obveza svih igrača koji su nosili žuti dres da učine sve kako bi se klub uspio preoblikovati u dioničarsko društvo. Pozivam članove kluba, ali i sve one koje vole naš klub da kupe dionice "žutih", odaslao je svoju poruku Šolman.

U tijeku je drugi upisni krug u knjigu dionica, odnosno kupnju dionica. KK Split ima 175 članova, svaki član može najviše kupiti 155 dionica, vrijednost jedne dionice iznosi 250 kuna.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.