POJAČANJE POD TORNJEM

Dario Šarić predstavljen u Ciboni

Srijeda, 28. studenog 2012. 15:49 Napisao/la  SC

Cibona se pojavila u 12 i jednu minutu, kaže Šarić

 

Najperspektivniji košarkaš Europe Dario Šarić karijeru nastavlja u Ciboni. Ono što se već danima nagađalo u srijedu je dobilo i službenu potvrdu. Nakon više mjesečne trakavice najtalentiraniji hrvatski košarkaš u posljednjih desetak godina napokon ima novi klub. Vodstvo Cibone predstavilo ga je u srijedu poslijepodne.

- Sretan sam što sam ovdje. Cibona je klub koji mi je oduvijek u srcu, to je klub kojem Šibenčani oduvijek naginju. Najvažnije nakon agonije koju sam prošao je činjenica da ću konačno početi igrati, nadam se već ovog vikenda protiv Olimpije. Doslovno sam izludio posljednja dva mjeseca čekajući da riješim svoj status, rekao je u uvodu Šarić.

Najbolji mladi igrač Europe potom je objasnio kako je došlo do njegovog angažmana pod Tornjem.

- Cibona se pojavili u 12 i 1 minutu. Mislim da ne bi bilo korektno uspoređivati ponude Cibone i Cedevite, no Vukovi su košarkaški brand. Ostati ću u Ciboni sigurno dvije, tri godine. Neću inzistirati već ovog ljeta za odlazaka. Budem li imao visoku poziciju na draftu neću žuriti u NBA ligu. Novac? Našli smo se na sredini gdje smo svi zadovoljni.

Transfer je u najvećoj mjeri realiziran zahvaljujući zaštitarskoj tvrtki Klemm Security koja je KK Zagrebu isplatila traženih 550.000 eura na ime Šarićeve odštete.

- Nakon Šibenčanina Dražena, dobili smo Darija, zaključio je predsjednik Cibone Ivica Lovrić.

Fotogalerija: Slavko Midžor/PIXSELL

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.