Aco Petrović: Rađa je stvorio apsolutni antagonizam protiv HKS-a i reprezentacije!

Utorak, 05. srpnja 2022. 15:56 Napisao/la  SC

Ako misle da mogu bolje, nikakvog problema nema, poručio je Stojko Vranković kritičarima Aci Petroviću i Željku Jerkovu

Aco Petrović
Aco Petrović

Stojko Vranković uzvratio je najžešćim kritičarima iz košarkaškog miljea, predsjednik HKS-a poručio je Aci Petroviću i Željku Jerkovu sljedeće:

- Ako misle da mogu bolje, nikakvog problema nema... Ali što se tiče tog iz Splita, neću mu ni ime spominjati, tu gdje smo rezultatski je moja greška, ali ja ga pitam što je to napravio u Splitu, u Hajduku i što kao drugi čovjek Hrvatskog olimpijskog odbora radi za sport? Samo sere i bleji, rekao je Vranković za Sportske novosti.

Javnu polemiku nastavio ja Aco Petrović na Twitteru:

- Nije mi jasno zašto je Stojko toliko vezan uz Rađu, koji je stvorio apsolutni antagonizam protiv HKS-a i reprezentacije. Ovdje se mora razmišljati za opće košarkaško dobro. Stojka sam spomenuo imenom, a Rađu prezimenom što dovoljno govori o mom razmišljanju!, napisao je Aco.

Odmah nakon poraza od Finske u Rijeci, Petrović je na Twitteru napisao sljedeće:

- Vidim da je konsenzus oko Rađinog odlaska. Mislim da treba ostati i kao pravi predsjednik Stručnog savjeta biti vođa puta na pretkvalifikacijama po Gibraltaru, San Marinu, Luksemburgu ili gdje nas već ždrijeb odnese!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.