Košarkašice protiv Koreje i Mozambika u kvalifikacijama za OI

Srijeda, 15. veljače 2012. 16:24 Napisao  Luka Variola

Dodatne kvalifikacije igraju se u Ankari od 25. lipnja do 1. srpnja, a od 12 sudionica turnira pet najboljih će izboriti pravo nastupa na Igrama

Najbolje hrvatske košarkašice saznale su svoje protivnice u kvalifikacijama za odlazak na OI u London.  Izabranice Stipe Bralića ždrijeb je smjestio u skupinu C u kojoj će im društvo praviti reprezentacije Mozambika i Koreje.

Dodatne kvalifikacije igraju se u Ankari od 25. lipnja do 1. srpnja, a od 12 sudionica turnira pet najboljih će izboriti pravo nastupa na Igrama. U slučaju da osvoji jedno od prva dva mjesta u skupini Hrvatska se križa sa skupinom D gdje su Francuska, Kanada i Mali.

Na cijelom turniru najvažnije je četvrtfinale budući da pobjednik automatski dobiva plasman u London. Polufinala i finale se neće igrati, ali zato se hoće razigravati za plasman od 8. do 5. mjesta, jer i peta pozicija donosi vizu za London.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.