Hrvatske košarkašice pobijedile Južnu Koreju, s Kanadom za olimpijsku vizu u Londonu

Srijeda, 27. lipnja 2012. 16:23 Napisao/la  SC

Hrvatska je osigurala prvo mjesto u skupini, te će u četvrtfinalnom susretu, pobjednik kojega će osigurati nastup u Londonu, za protivnice imati Kanađanke

Hrvatske košarkašice ostvarile su i drugu pobjedu na olimpijskom kvalifikacijskom turniru u Ankari. Nakon Mozambika svladana je i reprezentacija Južne Koreje (83:75). Izabranice Stipe Bralića do novih su bodova stigle teže od očekivanog, a u hrvatskim je redovima najbolja bila Marija Vrsaljko, koja je postigla 26 koševa.

Hrvatska je osigurala prvo mjesto u skupini, te će u četvrtfinalnom susretu, pobjednik kojega će osigurati nastup u Londonu, za protivnice imati Kanađanke koje su u susretu za prvo mjesto u svojoj skupini poražene od Francuskinja.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.