Vodstvo ABA lige kaznilo Partizan s 8000 eura zbog prekida na utakmici s Cibonom

Četvrtak, 10. siječnja 2013. 14:10 Napisao/la  SC

Zbog ubacivanja pirotehničkih sredstava na teren beogradski je klub kažnjen sa 5000 eura, dok je za 20-minutni prekid kažnjen s 3000 eura

Vodstvo regionalne košarkaške lige kaznilo je Partizan sa 8000 eura zbog prekida i nereda na utakmici s Cibonom proteklog vikenda. Zbog ubacivanja pirotehničkih sredstava na teren beogradski je klub kažnjen sa 5000 eura, dok je za 20-minutni prekid kažnjen s 3000 eura.

Susret između Partizana i Cibone bio je prekinut na dvadesetak minuta zbog divljanja domaćih navijača, koji su dvoboj 16. kola odlučili iskoristiti za međusobni obračun. Navijači Partizana su u 12. minuti utakmice upalili baklje i zasuli teren raznim predmetima. Domaći trener Duško Vujošević pokušao se verbalno obračunati s domaćim navijačima, a situacija se smirila tek nakon što je policija ispraznila tribinu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.